Contact

Instagram
Bowtech = Terapia Bowen

Solutie de fertilitate accesibila pentru cupluri

08 iunie 2022
Bowen ajuta in sarcina si dupa sarcina

Tehnica Bowen poate oferi soluții de fertilitate la prețuri accesibile cuplurilor care încearcă să aibe copii.

 

Tehnica Bowen ajută cuplurile infertile prin:

 

Echilibrarea sistemului endocrin (hormonal).

Ajută la echilibrarea și stabilizarea zonei pelvine

Reglarea ciclului menstrual

Creșterea fertilității atât a masculinului, cât și a femeii

Eliberarea stresului mental și emoțional

 

 

Întrebări frecvente:

 

Ar trebui ambii parteneri să beneficieze de terapia Bowen atunci când încearcă să aibă un copil?

 

Este important pentru cuplurile care caută soluții de fertilitate, ca ambii parteneri să aibă ședințe Bowen pentru a-i ajuta să atingă o condiție fizică și psihică optimă, astfel încât concepția să se poată produce în mod natural. Adesea, un cuplu care are dificultăți în a rămâne însărcinată, se confruntă cu sentimente de anxietate care le pot inhiba și mai mult capacitatea de a rămâne însărcinată cu succes.

 

Trebuie să facem modificări pentru a ajuta programul de fertilitate?

 

Adesea, există schimbări de sănătate și de stil de viață care trebuie implementate cu câteva luni înainte de concepție pentru a crește șansele de fertilitate. Eliminarea fumatului, alcoolului, a toxinelor din mediu și a alimentelor procesate este vitală pentru ambii parteneri înainte de a încerca să rămână însărcinată. Meditația poate fi, de asemenea, de ajutor în pregătirea pentru și în timpul sarcinii.

 

Am fost extrem de stresați în timpul încercării de a rămâne însărcinata. Tehnica Bowen poate ajuta cu anxietatea?

 

Da. Cuplurile se confruntă adesea cu o anxietate extremă din cauza incapacității lor de a concepe la un moment dat sau din cauza cheltuielilor enorme și a stresului emoțional pe care îl implică dacă fac FIV. Terapia Bowen (Tehnica Bowen) relaxează sistemul nervos și ajută la îmbunătățirea sănătății tuturor sistemelor corpului.

 

Vom primi suplimente în timpul terapiei Bowen?

 

Pot fi prescrise tratamente homeopate pentru a ajuta la relaxarea și dezechilibrele hormonale sau orice alte probleme care apar în timpul consultării cu terapeutul. Dacă sunt necesare sfaturi cu privire la tratamentele homeopate, veți fi îndrumat către unul dintre medicii specialisti.

 

Cum ajută Tehnica Bowen la fertilitate?

 

Tehnica Bowen relaxează sistemul nervos, sistemul muscular și echilibrează hormonii. Aceasta, la rândul său, îmbunătățește fluxul natural de sânge, drenajul limfatic și aprovizionarea nervoasă a corpului. Destul de des, odată ce ciclul menstrual este reglat cu Tehnica Bowen, apare sarcina. Desigur, rezultatele variază de la caz la caz. Cu toate acestea, Tehnica Bowen vă poate îmbunătăți cu siguranță sănătatea generală ȘI vă poate crește șansele de a avea o sarcină sănătoasă.

 

Vezi si