Dacă sunteți în căutarea unei metode fara substante chimice, non-invazive și eficiente de a ajuta la îmbunătățirea sănătății și a bunăstării bebelușului dumneavoastră, terapia Bowen poate fi o alegere excelentă. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de terapie Bowen pentru bebeluși și pentru a programa o ședință de terapie pentru cel mic.

Baby Bowen, tratament naturist
Bowtech = Terapia Bowen

Contact

Instagram

 Baby Bowen

Terapia Bowen pentru bebeluși (numită Baby Bowen) constă într-o succesiune de mișcări delicate efectuate pe spate în dreptul omoplaților, pe mușchii care susțin coloana și în partea din față, sub diafragmă. Baby Bowen nu este nici masaj și nici manipulare. Un nou născut poate primi Baby Bowen încă din primele ore după naștere. Mișcările Bowen sunt atât de delicate și neinvazive încât bebelușul nici nu realizează că este în tratament. Procedura durează 5 minute şi nu este neapărat necesară dezbrăcarea bebelușului.

 

Baby Bowen de sine statator sau impreuna cu alte proceduri din terapia Bowen se aplică pentru :

Nou născuți, bebeluși prematuri

Colici

Simptome de astm la bebeluși

Bebeluși agitați sau neliniștiți

Bebeluși cu probleme la hrănire

Vărsături si reflux

Torticolis

Displazie congenitala de sold, solduri asimetrice, imature

Canale lacrimale blocate, ingustate,

Hernie ombilicala

Hernie inghenala

Icter neonatal

Distensie abdominala

Cianoza si apnee

Diaree, constipatie si multe altele.

Această procedură are rezultate foarte bune încă de la prima ședință de tratament.

Doamnna Marcela Câmpian, terapeut Bowen în Cluj, în dorinţa de a demonstra eficacitatea terapiei Bowen pentru bebeluși, a tratat 67 de bebeluși cu vârsta cuprinsă între 5 ore și 6 luni.

 

Rezultatele obținute sunt următoarele:

– 81% problemele au dispărut complet,

-13% au avut o îmbunătățire semnificativă, simptomele s-au atenuat motiv pentru care părinții nu au revenit cu bebelușii la tratament,

-6% nu au răspuns după una sau două sesiuni de tratament.

 

Dintre cei 67 de bebeluși, 51 au avut nevoie de o singură sesiune de tratament pentru a înlătura simptomele colicilor.

Bebelușul dumneavoastră plânge fără să puteți să vă explicați de ce? Ați căutat informații, v-ați consultat cu persoane cu experiență în îngrijirea sugarilor și credeți că ar putea avea colici?

Statisticile arată că între 25-30% din sugari pot suferi, după masă, de dureri de burtică sau crampe abdominale denumite colici.

Această stare apare de obicei în a doua săptămâna de viață și la majoritatea bebelușilor dispare la vârsta de 3 luni.

Bebelușul care are colici este agitat, are reprize de plâns însoțite de frecarea piciorușelor, care apar, de obicei, în a doua parte a zilei și spre seară.

Disconfortul provocat de această situație poate duce la un dezechilibru al sistemului nervos al bebelușului. Atunci când acest dezechilibru nu este tratat, disconfortul fizic și psihic se poate agrava apărând semne de indigestie, reflux gastric, constipație, tulburări de somn sau semne de anxietate.

Cu ajutorul terapiei Bowen pentru bebeluși putem reface echilibrul sistemului nervos și astfel bebelușul dumneavoastră se poate elibera de încordare și de stres.