Terapia Bowen are efecte pozitive asupra sănătății și well-being-ului angajaților, reduce stresul, crește performanțele angajatilor.

Investiția în terapie Bowen poate duce la reducerea absenteismului și creșterea productivității angajaților, asa cum s-a intamplat in alte companii care au apelat la aceata terapie.

Va propunem o colaborare cu un specialist în terapie Bowen pentru a oferi demonstratii și sesiuni de terapie pentru angajați. Specialistii nostri sunt la nivel master si avansat, datorita cunostintelor si experientei in domeniul terapiei Bowen, va oferim un serviciu de calitate. Va facem o oferta personalizata care sa se potriveasca nevoilor si bugetului companiei.

Propunem programe de implementare care sa se potriveasca cu rutina de lucru a companiei si sa permita angajatilor sa beneficieze de efectele pozitive ale terapiei Bowen, iar daca conditile o permit, terapia se poate face chiar la sediul companiei.

Oferim planuri de monitorizare si urmarire a progresului angajatilor, astfel incat managementul sa poata evalua efectele terapiei Bowen.

 

Prevenirea este mai buna decat tratarea!

Contact

Instagram
Bowtech = Terapia Bowen

Pentru companii

sunt de acord

Pachete de Terapie Bowen pentru angajati

Pentru companii oferim pachete de terapie Bowen care sa ajute angajatii in problemele de sanatate specifice sau nu locului de munca. Stresul este unul dintre factorii care afecteaza major organizatiile.

Angajatii care nu au probleme de sanatate, care au eliminat stresul, cu un sistem imunitar intarit, sunt mai eficienti, mai productivi, mai creativi.

 

Opreste stresul si limiteaza imbolnavirile in compania ta cu ajutorul Bowen