Contact

Instagram
Bowtech = Terapia Bowen

La ce poate ajuta terapia Bowen

08 iunie 2022
Ce te doare? Cu ce te putem ajuta

Ce poate trata terapia Bowen? Bowen este o terapie excelentă pentru majoritatea oamenilor, inclusiv pasionații de sport, sportivi, gimnaste, dansatori, pentru cei foarte bătrâni până la nou-născut, pentru persoanele care lucrează într-un birou, pentru muncitori, înainte/în timpul și după sarcină, înainte și după operație, pentru bolnavii terminali, pentru odihnă și relaxare, sau pentru persoanele cu boli degenerative. Voi trata afecțiunea specifică, dar vă voi trata ÎNTOTDEAUNA la un nivel holistic și vă voi echilibra corpul (și mintea) ca întreg. Nu mă voi concentra niciodată doar pe zona rănită sau dureroasă a corpului tău, deoarece fiecare aspect al corpului tău este conectat la întreg și un dezechilibru dintr-o zonă poate avea un impact masiv în alte locuri. Unde este durerea ar putea să nu fie zona care cauzand problema. Dacă aducem corpul înapoi în echilibru și lucrăm în armonie cu el însuși, atunci și partea mentală este mult mai fericită. Durerea este un lucru mizerabil! O privire de ansamblu asupra unora dintre condițiile pe care terapiile pe care le ofer le pot ajuta să le atenueze:

 

 

Fasciita plantara

Astmul și alte probleme respiratorii

Artrită Dureri

Tulburare cu deficit de atenție/hiperactivitate

Terapia Bowen pentru bebeluși: colici, vărsături, iritabilitate sau lipsă de somn, plămâni fluidi, orice fel de comportament nestabilit.

Probleme de spate: dureri, rigiditate și spasme în partea superioară, inferioară a spatelui și a coloanei vertebrale.

Umezirea patului - enurezis

Dureri de sâni

Dureri de coccis: prin accidentare sau după naștere.

Tunelul carpian și RSI: de la leziuni sportive, ridicare grele, utilaje vibratoare (burghiu pneumatic, ferăstrău cu lanț), utilizarea computerului

Degenerarea articulațiilor

Probleme digestive

Detoxifiere de la droguri

Cot: legat de accidentarea sportivă sau utilizarea computerului

Dureri de picior: fasciata plantară, degete în ciocan, bunion

Umăr înghețat: capsulită, manșetă rotatoare, artrită

Fibromialgie: și alte afecțiuni ale sistemului nervos în care există hipersensibilitate, senzație alterată, pierderea sensibilității la nivelul membrelor sau în alte zone ale corpului

Afecțiuni cardiace: angină, dureri în piept

Hernie de disc

Dureri de cap și migrene

Infertilitate (masculin sau feminin)

Rigiditatea articulațiilor

Dureri de genunchi: leziuni ale tendonului, ligamentelor, încordare

Rinichi: infecție, retenție de apă, ajută la funcționarea rinichilor

Afecțiuni musculore-scheletice ale coloanei vertebrale și ale membrelor: post traumatic, pre sau postoperator sau de origine mai artritică (dureri lombare, toracice, cervicale și spasme musculare asociate și pierderea mobilității).

Dureri menstruale: PMT, neregularități, sângerări abundente, leșin.

M.E (encefalomielita mialgică): sindrom de oboseală cronică (SFC)

Probleme la nivelul gâtului: durere, rigiditate, încordare și dureri în partea superioară, inferioară și laterală a gâtului.

Dezechilibre pelvine: înclinare, lungime picior, dezechilibru dureri de șold, dureri inghinale și inghinale.

Sarcina: înainte (pentru a ajuta organismul să se adapteze la schimbările hormonale care afectează stabilitatea articulațiilor și pentru a ajuta la durerile de spate, sciatica, grețurile matinale, dificultăți de somn, stres. În timpul travaliului și, de asemenea, după travaliu pentru a ajuta pelvisul și spatele reechilibrare, și asistență la schimbarea hormonală (dureri de cap, stres, stabilitate articulară)

Leziuni sportive: glezne, atele ale tibiei, genunchi alergători, încordări adductori și ischio-jambierii, leziuni ale manșetei rotatorilor, cot de tenis, cot de jucător de golf, umăr înghețat. Sciatică

Stres/Insomnie

Dureri și dezechilibre sacroiliace: post traumatice și legate de sarcină.

Disc deplasat

Tulburări ale articulației temporomandibulare (ATM): nealiniere, durere și tensiune în maxilar

Whiplash: Primirea terapiei Bowen la scurt timp după un accident poate accelera dramatic recuperarea.

Si alte afectiuni, 

 

Vezi si